Leren Herentassen

Don't Miss The Opportunity

Leeratelier Nakovski

Is al jaren gespecialiseerd  in ontwerpen en vervaardigen van leren tassen en andere diverse lederen producten. Een van de weinigen op de markt die biedt ook op ambachtelijke manier een Custom Made concept van Exclusieve en Unieke Handgemaakte Leren Producten. Handgemaakte tassen door Nakovski zijn altijd met veel zorg gemaakt en zijn daardoor van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard Nakovski werk met de beste kwaliteit leer die gegarandeerd een zeer lange levensduur heeft maar geeft ook een zekere uitstraling en complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Heren Schoudertas Model "Gold Hand"

Een stoere en prachtige leren heren schoudertas die op een ambachtelijke manier helemaal handgemaakt en handgestikt is door Nakovski zelf. Heren schoudertas die geeft een zekere uitstraling en complimenteert ten alle tijden uw stijl en outfit maar ook gegarandeerd een zeer lange levensduur heeft. Deze heren schoudertas is bewerkt met leren binnenvoering, schouder riem met gesp en sluiting met drukknop. Telefoon, sleutels, portemonnee, sigaretten (en nog meer) passen namelijk gemakkelijk in.

Kortom, een stoere en prachtig heren schoudertas die ideaal is voor dagelijks gebruik.

Heren schoudertassen model “Gold Hand” zijn niet op voorraad en kan alleen op aanvraag als bestelling gemaakt worden.

Voor prijs en meer informatie kunt u telefonisch of  via email met ons contact opnemen.

Heren Leren Tas Model "Bob"

Custom Made By Nakovski

Bij Leeratelier Nakovski kunt u tevens uw eigen heren leren tas laten ontwerpen gebaseerd op uw eigen specifieke eisen en wensen passend bij u in uw eigen stijl.

Op basis van dit ontwerp zal dan uw eigen leren heren tas op maat gemaakt worden als een unieke en exclusieve cadeau die complementeert ten alle tijden uw outfit.

Alle modellen tassen “Nakovski” kan op aanvraag ook in andere kleur/soort leer besteld worden.

Heren Leren Tas Model "Bob"

Leather Bags & More ...

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en veel meer. Schrijf in voor de nieuwsbrief en krijg het nieuws.

Leeratelier Nakovski

K.v.K. 73734225
Assen, Nederland
Tel.: +31 652 088 260
Email: info@nakovski.com

nakovski.com © 2022 Leeratelier Nakovski