Etui Tasje “Hand Art”

Etui Tasje “Hand Art”

Een unieke etui tasje die op een ambachtelijke manier helemaal handgemaakt en hand gestikt is door Dhr. Nakovski zelf. Tasje die ideaal is voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketon sluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Kortom, een sjieke etui tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Prijs: € 79,00
Op Voorraad: Ja
Levertijd: Binnen 5 werkdagen
Size: 19cm x 13cm (LxH)

Product Omschrijving

Model: “Hand Art” is een unieke etui tasje die op een ambachtelijke manier helemaal handgemaakt en hand gestikt is door Dhr. Nakovski zelf. Tasje die ideaal is voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketon sluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Telefoon, sleutels, portemonnee, sigaretten en lipgloss passen namelijk gemakkelijk in. Maar ook te gebruiken als een ruime etui voor make-up en andere persoonlijke spulletjes. Kortom, een sjieke etui tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.
Deze model tasje kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Klik op het foto voor een vergroting.

Leren Etui Tasje “Hand Art”

Product Specificaties

Soort Tas Leren Etui Tasje
Bewerkt: Ambachtelijk Handgestikt
Materiaal Echt Leer
Kleur Bruin/Licht Tarwe
Sluiting Rits
Handvat Leren riempje
Garantieperiode Inbegrepen

Recensies

Beoordeel [product_naam].

Your email address will not be published. Required fields are marked *