Etui Tasje “Woody N2”

Etui Tasje “Woody N2”

Een unieke etui tasje van Nakovski die ideaal is als tasje voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketon sluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Het rand van deze tasje is hand gestikt met een leren veterband voor een sjieke uitstraling maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Kortom, een sjieke etui tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Prijs: € 49,00
Op Voorraad: Ja
Levertijd: Binnen 5 werkdagen
Size: 21cm x 15cm (LxH)

Product Omschrijving

Model: “Woody N2” is een unieke etui tasje van Nakovski die ideaal is als tasje voor festivals, events, feesten of een avondje uitgaan. Aan de tasje is een leren polsbandje met musketon sluiting bevestigd, om gemakkelijk mee te dragen. Het rand van deze tasje is hand gestikt met een leren veterband voor een sjieke uitstraling maar ook voor duurzaamheid op lange termijn. Telefoon, sleutels, portemonnee, sigaretten en lipgloss passen namelijk gemakkelijk in. Maar ook te gebruiken als een ruime etui voor make-up en andere persoonlijke spulletjes. Kortom, een sjieke etui tasje die complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.
Deze model tasje kan op aanvraag ook in andere kleuren of type leer besteld worden. Eventuele persoonlijke wensen zijn op aanvraag te leveren.

Klik op het foto voor een vergroting.

Leren Etui Tasje Model: “Woody N2”

Product Specificaties

Soort Tas Etui Tasje
Materiaal Echt Leer
Kleur Bruin
Handvat Leren riempje
Handvat Leren riempje
Garantieperiode Inbegrepen

Recensies

Beoordeel [product_naam].

Your email address will not be published. Required fields are marked *