Over Nakovski

Wie is Nakovski?

Nakovski is al jaren gespecialiseerd  in ontwerpen en vervaardigen van leren tassen en andere diverse lederen producten. Een van de weinigen op de markt die biedt ook op ambachtelijke manier een Custom Made concept van Exclusieve en Unieke Handgemaakte Leren Producten. Handgemaakte tassen en andere lederen producten door Nakovski zijn altijd met veel zorg gemaakt en zijn daardoor van een uitstekende kwaliteit. Uiteraard Nakovski werk met de beste kwaliteit leer die gegarandeerd een zeer lange levensduur heeft maar geeft ook een zekere uitstraling en complementeert ten alle tijden uw stijl en outfit.

Custom Made By Nakovski

Bij Nakovski kunt u tevens uw eigen leren tas op maat laten maken gebaseerd op uw eigen specifieke eisen en wensen.

Op basis van jouw eigen idée voor een nieuwe tas Nakovski ontwerpt altijd een prototype als tussenstap, zodat u een goede beeld krijgt van het uiteindelijke resultaat. Na overleg met u Nakovski zal het definitieve ontwerp maken. Op basis van dit ontwerp zal dan uw eigen unieke leren tas gemaakt worden.

Alle modellen kunnen in elke kleur/soort leer besteld worden zodat het die eigen unieke uitstraling.

Hoe ik werk?

“Elk Tas, Riem, Holster of ander product die ik maak in mijn atelier is “eenmalig”…een tweede, derde of vierde zal in detail altijd afwijken.”

“Vanaf het ruwe leer tot het eindproduct maak ik alles als ambachtsman. Ik bewerk het leer, vouw het leer, voorzie het van stiksels, deels met naaimachine, maar grotendeels met de hand.”

Mijn motto is:

“ER IS NIETS MOOIER DAN TEVREDEN KLANT”

Alle onze lederen producten zijn op ambachtelijke manier  handgemaakt door Nakovski zelf in zijn Leeratelier in Assen.

Het is hierbij van belang dat u erop kunt rekenen dat Leeratelier Nakovski garant staat voor zijn unieke producten.

Modellen van merktassen of van ontwerpers worden niet door Leeratelier Nakovski gekopieerd.

Leather Bags & More ...

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en veel meer. Schrijf in voor de nieuwsbrief en krijg het nieuws.

Leeratelier Nakovski

K.v.K. 73734225
Assen, Nederland
Tel.: +31 652 088 260
Email: info@nakovski.com

nakovski.com © 2022 Leeratelier Nakovski